Redisseny logotip Ajuntament

Redisseny del logotip per l’Ajuntament de Sant Hipòlit de  Voltregà, amb totes les versions i opcions necesàries per al seu us públic.

El logotip i la imatge corporativa de l’Ajuntament està basada en l’escut heràldic creat l’any 1982 reproduïda sempre en blanc i negre. Fins ara ha estat complint les funcions comunicatives i representatives per la que va ser dissenyada.

Actualment i comprovant que les versions que circulen i/o s’utilitzen del logotip de l’Ajuntament són varies, es decideix d’unificar el logotip, eliminant tot tipus de versions on es desconeix la procedència o l’autenticitat, també es trobava a faltar la presència d’algun color corporatiu ja que el logotip només tenia la versió blanc i negre. Aprofitant per actualitzar-la i millorar-ne alguns aspectes formals, sense perdre l’essència, l’origen i preservant la seva identitat cultural i patrimonial.

L’objectiu és aconseguir la unificació de la imatge corporativa de l’Ajuntament i millorar-ne la comunicació entre l’Ajuntament i la ciutadania, millorar la convivència amb altres identitats visuals amb les quals col·labora l’Ajuntament, una adaptar-la al nou món digital i crear la normativa d’identitat visual per tal de normalitzar i vetllar per un ús correcte i coherent.

www.santhipolitdevoltrega.cat


LOGO_SHV_COLOR

LOGO_SHV_COLOR_FONS_NEGRE LOGO_SHV_PLUMA

 

Format vertical OPCIÓ 2LOGO_SHV_VERSIO_VERTICAL_COLOR

Veure també el manual d’identitat corporativa:

MANUAL IDENTITAT CORPORATIVA  📄