Sobre mi ;)

Sóc la Montse, una ment inquieta i creativa amb actitud 2.0. Apassionada del món del disseny gràfic, la il·lustració i la publicitat. Vaig estudiar Disseny Gràfic (Escola d’Art i Superior de Disseny Vic)  Disseny Gràfic Multimedia (Deusto Formación), posteriorment vaig cursar Il·lustració Digital (Aula Mentor) i Publicitat Digital (UOC), entre d’altres cursos independents.

Durant 12 anys vaig treballar com a dissenyadora en departament de màrqueting en 2 grans empreses del sector d’equipament urbà, desenvolupant projectes gràfics i multimèdia per a publicitat d’empresa online i offline.

Després vaig encetar una nova etapa on vaig desenvolupar el meu propi projecte, donant serveis de comunicació gràfica integral, col·laborant colze a colze amb varies empreses multisectorials.

“Entenc el disseny com una necessitat essencial, un entorn visualment agradable i ordenat acompanyat d’ una comunicació eficaç serà la clau per entendre‘ns millor amb les persones i afavorir el nostre benestar.”

Sóc de la generació dels 80, tinc a la sang la xispa de la vida, somnio amb la fàbrica de la felicitat i tinc raons per creure en un món millor!!

Em trobareu sempre fent mil coses: dissenyant, dibuixant, fotografiant, fent manualitats, videos, etc… potser perquè m’atreveixo amb quasibé tot o perquè no tinc ganes d’aborrir-me!

Doncs aquí estic!!