montse_foto_perfil2

sobre mi

Hola,

Soc la Montse Espelt, una ment inquieta i creativa amb actitud 2.0. Apassionada del món del disseny gràfic, la il·lustració i la publicitat. Vaig estudiar Disseny Gràfic (Escola d’Art i Superior de Disseny Vic)  Disseny Gràfic Multimedia (Deusto Formación), posteriorment vaig cursar Il·lustració Digital (Aula Mentor) i Publicitat Digital (UOC), entre d’altres cursos.

Durant 12 anys he estat treballant com a dissenyadora en departament de màrqueting en 2 grans empreses del sector d’equipament urbà, desenvolupant projectes gràfics i multimèdia per a publicitat d’empresa online i offline (catàlegs, fulletons, publicitat d’empresa i producte, fotografia industrial, gestió i manteniment web, emailings, etc..).

“Entenc el disseny com una necessitat essencial, un entorn visualment agradable i ordenat acompanyat d’ una comunicació eficaç serà la clau per entendre‘ns millor amb les persones i afavorirà el nostre benestar.”

Sóc de la generació dels 80, tinc a la sang la xispa de la vida, somnio amb la fàbrica de la felicitat i tinc raons per creure en un món millor!!                                  Màgica, acolorida, plena de sentiments, fresca i innovadora… je, je, jeeeee, segur que us sona oi?  i si no, és pq no viviu en aquest món. (solució, clic aquí)

Em trobareu sempre fent mil coses: dissenyant, dibuixant, fotografiant, fen manualitats, etc… potser perquè m’atreveixo amb quasi tot o perquè no tinc ganes d’avorrir-me!

Doncs aquí estic!!

PAISAJE_3live in CMYK.